Behandlinger

Massage til afstresning, afslapning og afspænding

Forkæl dig selv med en afslappende massagebehandling

Trænger du til at forkæle dig selv med en afslappende massage, eller har du brug for at få løsnet op i nakkespændinger, rygsmerter eller hovedpine? Massage kan hjælpe på mange forskellige problematikker og kan derudover også blot være både afslappende og afstressende.

Jeg tilbyder både sportsmassage og traditionel massage i min fysioterapeut klinik i Vojens. Den er let tilgængelig, uanset om du for eksempel kommer fra lokalområdet, Haderslev eller Rødekro.

Hvad er massage?

Massage er en fantastisk måde at slippe væk fra en ellers travl og stressende hverdag, hvor man ofte sætter sine egne behov på stand by, mens man tumler med at holde trit med pligter, tider og andres forventninger. Indimellem kan alt dette stige os alle til hovedet, og hovedet er ofte netop problemet, når disse udenoms-faktorer kan føre til nakkespændinger, smerter og hovedpine samt en forstyrret og usammenhængende nattesøvn.

I en sådan periode kan en skøn og afslappende massage af en erfaren massør, som ved hvor spændinger sætter sig, og som kender til disse mønstre, være lige præcis det pusterum, som giver fornyet energi og overskud til at tage en ekstra tørn. Dette betyder, at vi igen kan være det for os selv og vores nærmeste, som vi alle har et ønske og en forventning om.

Vælg mellem forskellige massagebehandlinger

Jeg tilbyder forskellige former for massage, så du kan få lige netop den behandling, der passer til dig. 

Du kan således vælge mellem følgende behandlinger:

  • Massage af ryg (30 minutter) – pris: 300 kr.
  • Massage af ryg og nakke (45 minutter) – pris: 450 kr.
  • Massage af ryg, nakke og ben (60 minutter) – pris: 550 kr.
  • Massage af hele kroppen (90 minutter) – pris: 700 kr.

Du kan finde mere information om mine priser her, hvor du også kan finde prisen for et 10-tursklippekort, som kan give dig rabat på dine behandlinger hos mig.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid

Kontakt mig gerne i dag for at høre mere om mine massagebehandlinger eller for at booke en tid. Du kan med fordel også booke en tid til massage via mit online bookingsystem.​

Jeg tilbyder også akupunktur og andre behandlinger. Læs mere her.

Kontaktoplysninger

Klinik Krop & Fysik

Fysioterapi Vojens - Sante fitness

Østergade 3-5, 6500 Vojens

Klik her for rutevejlending

Telefon: 6082 5929

E-mail: ​torbenfysio@gmail.com

Følg os på sociale medier

Åbningstider​

Mandag til Torsdag

7.30 – 16.00​

Fredag

7.30 – 15.00​

Weekend og helligdage

Lukket