Behandlinger

Akupunktur til behandling af smerter

Slip af med dine kroniske smerter ved hjælp af IMS

Hvis du har kroniske smerter, har du formentlig allerede prøvet mange forskellige behandlinger, som enten ikke har virket, eller som ikke har virket tilstrækkeligt til, at det har været pengene værd.

Jeg tilbyder akupunktur i form af IMS, som er en intramuskulær stimulering, der er særdeles effektiv til behandling af kroniske smerter med nerverelateret oprindelse. Behandlingen foregår i min fysioterapeut klinik, som ligger i Vojens, og her behandler jeg hver dag patienter fra både lokalområdet, Rødekro, Haderslev og omegn.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode fra Kina, der har til formål at genoprette kroppens normale energibalance. Behandlingen bliver udført ved, at der bliver stukket nogle meget tynde nåle ind i huden, der er så tynde, at de stort set ikke kan mærkes.

Der findes dog flere forskellige former for akupunktur, herunder både traditionel akupunktur, øreakupunktur og IMS-akupunktur, hvoraf jeg tilbyder sidstnævnte.

I modsætning til den traditionelle kinesiske akupunktur baseres IMS-akupunktur på videnskabelige, neurofysiologiske principper. Det betyder med andre ord, at tankegangen og principperne bag ligger i videnskabelige undersøgelser og behandling med udgangspunkt i den vestlige medicin.

Du kan læse meget mere om min IMS-akupunktur her.

Jeg forventer at kunne gøre en forskel allerede fra første behandling

Når du vælger at få akupunktur hos mig, så kan du forvente, at du kan mærke en forskel allerede efter den første behandling. Det er nemlig også det, jeg selv forventer. Det er vigtigt for mig, at mine patienter får den rette behandling, og derfor tilbyder jeg kun behandlinger, som jeg ved, der virker. Derfor forlanger jeg også at kunne gøre en forskel på 3-5 behandlinger.

Kontakt mig eller book en tid online

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring min akupunktur-behandling, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid hos mig. Du kan også booke din tid online via mit bookingsystem, hvis det passer dig bedre.

Jeg har stor erfaring som akupunktør, og jeg forventer, at du kan mærke en forskel allerede efter den første behandling.

Jeg tilbyder også massage og andre behandlinger. Læs mere her.

Kontaktoplysninger

Klinik Krop & Fysik

Fysioterapi Vojens - Sante fitness

Østergade 3-5, 6500 Vojens

Klik her for rutevejlending

Telefon: 6082 5929

E-mail: ​torbenfysio@gmail.com

Følg os på sociale medier

Åbningstider​

Mandag til Torsdag

7.30 – 16.00​

Fredag

7.30 – 15.00​

Weekend og helligdage

Lukket