Torben Danielsen, Aut. Fysioterapeut

Mit navn er Torben Danielsen og jeg er autoriseret fysioterapeut. Min klinik, Klinik Krop & Fysik ligger centralt placeret i Vojens i forbindelse med fremragende træningsfaciliteter i fitness centeret Santé Fitness. Jeg behandler alt fra nakke- og rygsmerter til idrætsskader. Jeg har meget erfaring med idrætsskader i kraft af mine mange år med henholdsvis SønderjyskE fodbold og ishockey, hvor jeg har fået stor erfaring i at undersøge, diagnosticere samt behandle idrætsskader.

Jeg tilbyder

Tilskud fra Danmark
Fremragende træningsfaciliteter
Forsikringssamarbejde
Firmaaftaler
Genoptræningsplaner
Foredrag

Diverse tilbehør

Bandager og skinner
Kulde/varme pålægninger
Olie og salver
Kompressionsbind

Genoptræningspakke 1 

5 Behandlinger ekskl. træningselastik

Pakken indeholder den første behandling af 45 min. samt 4 behandlinger af 30 min. varighed. I løbet af de fem behandlinger vil du gennemgå undersøgelse, behandling, test, øvelser, korrigering af øvelser, endeligt træningsprogram og gennemgang af øvelser. Kontakt mig for mere info påtlf. 6082 5929.

Genoptræningspakke 2 

10 Behandlinger ekskl. træningselastik

Pakken indeholder den første behandling af 45 min. samt ni konsultationer af 30 min. varighed.  I løbet af de ti behandlinger vil du  gennemgå  undersøgelse, behandling, test, igangsætning af øvelser, vejledning i øvelser, korrigering af øvelser, øvelser på højere niveau, et. træning med NMES, retest og endeligt træningsprogram. Kontakt mig for mere info på  tlf. 6082 5929.