Jeg udfører følgende behandlinger

Ankel- og fodsmerter

Ankel og fod, et komplekst område, som er fundamentet for hele kroppen, og som derfor bare ikke må give anledning til smerter, da det vil påvirke resten af kroppen.

Læs mere

Hofte- og knæsmerter

Man komme ud for, at en skade på hofte- og knæ bare ikke vil fortage sig og forsvinde, selvom man har prøvet alt, men uden held — her tæller erfaring med disse skader.

Læs mere

IMS-akupunktur

IMS (intramuskulær stimulering) er en effektiv behandling til nerverelaterede kroniske smerter. IMS er unik til at finde og diagnosticere muskulatur med øget spænding.

Læs mere

Kinesio taping

Kinesiotape er en strækbar tape i forskellige farver som virker via hud og underliggende fascier/væv, hvor imellem nervereceptorerne primært sidder og lymfen løber.

Læs mere

Kom ind og oplev en skøn og afslappende massage, hvor muskler og sener bliver 'æltet' rigtig godt igennem og hvor du mærker blodet strømme ud i alle dele af kroppen!

Læs mere

Nakke- og skuldersmerter

Nakke- og skuldersmerter samt rygsmerter er noget af det hyppigst forekommende fænomen i klinikken og jeg har derfor stor erfaring i behandlingen af disse gener.

Læs mere

Slidgigt eller kroniske smerter

Mange går rundt med konstante gener, typisk lænd eller nakke og ofte i flere år. Det kan være alt fra stivhed og ømhed til deciderede smerter og have stor betydning hverdagen.

Læs mere

Smerter i ryggen

I behandlingen af rygsmerter er det essentielt at finde den udløsende faktor og rette sammenhæng mellem de ofte mange overlappende symptomer på samme tid.

Læs mere

El-stimulation

Et værktøj som bruges af de bedste atleter i verden, til genoptræning, restitution, smertelindring og meget andet. Men også i stigende grad af folk i klinikkerne.

Læs mere